Versiunea de lux a seriei 7 de tractoare Deutz Fahr – Warrior 7250 TTV – a fost prezentată în cadrul standului companiei Cons DDA de la Agromalim 2015. Noul tractor, prin design și culoare, a atras privirile vizitatorilor și mai ales ale fermierilor cunoscători și fani ai tractoarelor Deutz.

Principalele caracteristici ale “Războinicului” sunt: motorul Deutz TCD 6.1 L06 4V – în 6 cilindri, Tier 3B (Tier 4i), tehnologie SCR – care dezvoltă o putere maximă de 263 CP (194 kW) și are un consum cu până la 10% mai mic decât modelele diesel din generațiile anterioare din aceeași clasă de putere. Motorul este dotat cu transmisia infinit variabilă TTV, iar garanția este de trei ani.

Ca orice versiune de lux, Warrior 7250 TTV are o serie de dotări suplimentare: sistem de iluminare cu 16 faruri LED 4 Xenon, sistem ISOBUS, iMonitor, cabina cu suspensie pneumatică Maxi Vision Cab, sistemul de scaun pneumatic din piele etc. Culoarea neagră și placa din oțel inoxidabil pe toba de eșapament, împreună cu designul exclusivist al consolei de comandă, cotiera multifincțională și finisajele superioare, scaunul din piele cu suspensie activă și podeaua negru mat, toate acestea întregesc imaginea „Războinicului” Deutz.

„Modelul prezentat are toate dotările și este vândut deja de circa o lună și jumătate, iar clientul lucrează cu acest tractor și este foarte mulțumit de puterea și de fiabilitatea lui. Modelul de lux Warrior are un corespondent în modelul de serie 7250 TTV în culoarea verde, iar dotările opționale din versiunea de lux se pot monta și în versiunea clasică, însă în varianta de lux tractorul este echipat standard cu toate acestea” ne-a declarat Dan Goldiș, administrator Cons DDA.

Cons DDA, importator oficial Deutz Fahr în România, a anunțat că este posibil ca oferta pentru Warrior 7250 TTV să fie prelungită și în sezonul viitor.

Deutz Fahr produce tractoare cu o gamă de putere de la 39 CP la 263 CP, iar din această toamnă intră în producție și Seria 9, cu o putere de până la 360 CP și echipată cu transmisie și cutie de viteză Vario.